Menu

Hotelska ponudba in storitve

Našim gostom je na razpolago 17 nadstandardnih sob (enoposteljnih in dvoposteljnih) in 10 ekskluzivnih sob z masažnimi bazeni. Vsaka soba ima lastno kopalnico (s sušilnikom za lase in bidejem) in je opremljena s telefonom, mini barom, radiem, kabelsko televizijo s širokim izborom tujih programov, trezorjem in brezplačnim brezžičnim internetom. Tla prekrivajo parket in perzijske preproge. Prav tako lahko v mnogih sobah občudujete prekrasne freske, saj se hotel nahaja v skoraj 400 let stari hiši.

Recepcija je odprta 24 ur, kjer vam bo naše prijazno in usposobljeno osebje z veseljem postreglo z vsemi informacijami, ki jih potrebujete za udobno bivanje.

Gosti se lahko sprostijo v našem Salonu “forma vita”, kjer so na voljo, po predhodnem naročilu, masaže za razstrupljanje , terapevtske in relaksacijske masaže ter kozmetične storitve pri čem se uporablja olje iz grozdnih pešk iz Južne Afrike.

Za uspešen začetek dneva je na voljo bogat samopostrežni zajtrk, ki ga strežemo vsak dan med 7. in 10. uro.
Odlične kulinarične dobrote, s poudarkom na slovenski kuhinji in odlična slovenska vina boste našli v restavraciji & kavarni Sonet, kjer so na voljo tudi kosila in večerje za posebne ter poslovne priložnosti.

Želite posebno doživetje? Za manjše skupine in degustacije je v hotelu Actum na voljo starinska vinoteka z odličnimi vini.

Na hotelskem dvorišču se nahaja 20 parkirnih mest. Organiziramo prevoze do letališča in nazaj ter do vseh znamenitosti, ki jih želite obiskati.