Menu

Splošni pogoji

Za garancijo Vaše rezervacije je potrebna kreditna kartica. V skladu s standardnim pravilnikom hotela o rezervacijah se vaše kreditne kartice ne bremeni. Podatki o kreditni kartici se posredujejo le za namene potrditve rezervacije in pred vašim prihodom kartice ne bomo bremenili, razen v primeru pozne odpovedi, neprihoda, vnaprej plačanih rezervacij. Sprejemamo naslednje kartice: American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners Club in Maestro. Hotel si pridržuje pravico do predavtorizacije kreditnih kartic pred prihodom.

Vnaprejšnje plačilo za goste brez kreditne kartice se sprejema najkasneje v roku 3 dni od dneva potrditve rezervacije.

Prijava v hotel je možna po 14. uri na dan prihoda. Zgodnji prihod je možen ob doplačilu po vnaprejšnji potrditvi in glede na razpoložljivost.

Rezervacija velja do 20:00 ure na dan prihoda, razen v primeru pisne najave kasnejšega prihoda.

Odjavo iz hotela je potrebno opraviti najkasneje do 11. ure na dan odhoda. Kasnejši odhod je možen ob doplačilu po vnaprejšnji potrditvi in glede na razpoložljivost.

Otroke stare 12 let in več obravnavamo kot odrasle osebe, zato se jim zaračunava polna cena. Pri rezervaciji ste otroke stare 12 let in več dolžni prišteti k odraslim osebam.

Celotni znesek poravnate ob odhodu iz hotela. Pri daljših bivanjih prosimo, da račun poravnate tedensko.

Navedene cene so le informativne. Končni izračun dejanskih stroškov in storitev se vrši na dan odhoda gosta.

Za spremembo ali odpoved rezervacije kontaktirajte recepcijo.

Pridržujemo si pravico do odjave ali spremembe rezervacije, v kolikor je prišlo do zlorabe rezervacijskega sistema ali pa je do napake prišlo zaradi malomarnosti uporabnika.

 

Pogoji odpovedi rezervacije:

  • Več kot 7 dni pred prihodom – brezplačno
  • 7 – 3 dni pred prihodom – zaračuna se cena enodnevnega bivanja
  • Manj kot 3 dni pred prihodom ali brez odpovedi in prihoda – zaračuna se cena celotnega bivanja